Τις ει;


Αυτός είναι ο Στέφανος.

Ο Στέφανος σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, αλλά μέχρι να τελειώσει συνειδητοποίησε ότι τα μισά απ’ όσα έμαθε τα είχε ξεχάσει.

Στον Στέφανο αρέσει να βλέπει ταινίες, εκπαιδευτικά βίντεο στο YouTube και να ψάχνει, την όποια άκυρη απορία του έχει καρφωθεί τη συγκεκριμένη ημέρα, στο ίντερνετ, πολλές φορές καταλήγοντας σε μέρη εντελώς ξεκάρφωτα με την απορία που είχε. Πιστεύει πως η επιστήμη είναι υπερβολικά όμορφη για να μη βιώνεται απ’ όλους και γι’ αυτό ξεκίνησε την Καθημερινή Φυσική – απλές εξηγήσεις στο γιατί ο κόσμος μας λειτουργεί έτσι όπως τον ξέρουμε.

Ο Στέφανος ξεκινάει να γράφει για ένα θέμα που τον συναρπάζει, αλλά κάπου κατά τη διάρκεια της έρευνας του κεντρίζει το ενδιαφέρον ένα άλλο θέμα, έτσι παρατάει το προηγούμενο θέμα για να ξεκινήσει το νέο θέμα, αλλά κάπου κατά τη διάρκεια της έρευνας του κεντρίζει το ενδιαφέρον ένα άλλο θέμα κι έτσι παρατάει το προηγούμενο θέμα για να ξεκινήσει το νέο θέμα αλλά κάπου κατά τη διάρκεια της έρευνας…

Ο Στέφανος ζωγραφίζει stick figures (επίσης δε γνωρίζει πως μεταφράζεται το stick figure στα ελληνικά) δήθεν από άποψη, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ταλέντο του στη ζωγραφική είναι σαν το έλεος που δείχνει ο George R.R. Martin στους Σταρκ: ανύπαρκτο.Γεια σας και καλώς ήλθατε στην Καθημερινή Φυσική. Ακολουθήστε με στην αναζήτηση της γνώσης!