Υποστήριξη


Αν βρίσκεσαι εδώ σημαίνει πως είτε σου αρέσει η Καθημερινή Φυσική και θέλεις να την υποστηρίξεις, είτε πως αποφεύγεις πάση θυσία να δουλέψεις / διαβάσεις / ό,τι άλλο πρέπει να κάνεις και απλά πατάς όποιο κουμπί βρεθεί μπροστά σου.

Αν λοιπόν δεν κατέληξες εδώ κατά τύχη, σ' ευχαριστώ! Το ιστολόγιο δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και η Καθημερινή Φυσική είναι και θα παραμείνει δωρεάν, για πάντα, για όλους.

Αν το θέλεις, μπορείς να βοηθήσεις με τους παρακάτω τρόπους:

1) Διέδωσε το ιστολόγιο. Μοιράσου το περιεχόμενο της Καθημερινής Φυσικής με τους φίλους σου, είναι ό,τι πιο απλό και χρήσιμο μπορείς να κάνεις.

2) Συνεισφορά μέσω Patreon. Το Patreon είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα crowdfunding που επιτρέπει συνδρομητική συνεισφορά πολύ μικρών ποσών. Για περισσότερες πληροφορίες (τι είναι, πώς χρεώνεσαι κτλ) μπορείς να επισκεφτείς την αντίστοιχη σελίδα.
3) Δωρεά μέσω Paypal. Το PayPal δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μία μοναδική δωρεά ή ακόμη και μηνιαία.
4) Εγγραφή στο newsletter. Ο καλύτερος τρόπος για να χτίσει κοινό ένα δημιουργός στο internet είναι μέσω της email συνδρομής. Η συνδρομή κάνει και τη δική σου ζωή πιο εύκολη καθώς δε χρειάζεται να ελέγχεις κάθε λίγο και λιγάκι το ιστολόγιο μήπως δημοσίευσα κάτι καινούργιο (ειδικά με τον ρυθμό που δημοσιεύω...). Θα λαμβάνεις email για κάθε νέα δημοσίευση (1-2 φορές τον μήνα) και πολύ, πολύ σπάνια για κάτι άλλο σχετικό με την Καθημερινή Φυσική που θεώρησα πως μπορεί να σε ενδιαφέρει. Υπόσχομαι μηδενικό spam και εννοείται δεν πρόκειται να δώσω το email σου σε κάποιον τρίτο.

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας:Είτε επιλέξεις να με υποστηρίξεις είτε όχι, σ' ευχαριστώ που αφιερώνεις λίγο από τον χρόνο σου για να παρακολουθήσεις τα πράγματα που φτιάχνω.


- Στέφανος